Hejsan eventuella läsare

Jag kanske skulle ha börjat med att säga nåt om mig själv eller så, men jag orkar inte det, jag kan istället säga att jag är en virrig och lätt galen person, men jag är medveten om det och ska försöka komma ihåg att läsa igenom vad jag skriver innan jag publicerar det. Så att jag inte publicerar sådant som ingen förstår, inte ens jag själv.

Jag tycker om att skriva, men jag har vissa tendenser att skriva mycket om mig själv och så. Men jag brukar även vara bra på att skriva rent allmänt och om allmänna saker.

Förhoppningsvis blir det inte allt för tråkigt på den här sidan ;)

Ciao <3


image4

Humörsvängningar mitt i natten

På nätterna blir jag alltid så tankfull. I natt var verkligen inget undantag. Men jag har gjort något åt mina känslor för en gammal vän, vilket känns jätteskönt.

Men efter det, så blev jag lite deppig. Jag menar, snart ska jag börja gymnasiet, eller vänta det vet jag ju egentligen inte. Jag har för tillfället inget gymnasium... Det i sig gör mig inte nervös utan det att jag aldrig vet vad jag vill med mitt liv. Det finns inget mål på färden, inget ljus i slutet av tunneln.

Det finns ju tusen saker man kan välja att göra, man kan bli vad som helst. Jag kan bli vad som helst. Och det gör mig lite nervös, det finns en hel del saker som jag kan tänka mig, men inget som känns självklart. Inget som känns sådär självklart som det borde.

Så för att jag ska ha ett mål så kan jag väl bestämma nu att jag imorgon vill ta en härligt lång varm dusch o sen ta på mig en ny mysig klänning.

Men aja, efter att jag varit lite deppig, av ingen anledning, så blev jag på bra humör. Det blev jag  av att fortsätta skriva på en gammal text som jag skrev tidigare i våras. Så jag kan väl erkänna att jag älskar att skriva, så vi får väl se om den här bloggen blir nå bra. :P

Så nu är jag på bra humör igen, och det är väl det som räknas? ;)

Ciao <3

image5

The Ugly Bear

image2


Det här är "the Ugly Bear"... Det är helt enkelt en ful nalle som jag fick på ett litet wannabee nöjesfält på ett ställe där man fick nåt varje gång... Björnen är väldigt fotogenisk med tanke på att den nästan ser söt ut på bilden. I verkligheten är den riktigt ful.

Hej så länge <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0